KESÄKURPITSAAAAAAAAAA
Kesäkurpitsaa on syöty aamiaiseksi, lounaaksi, kahvin kera, iltapalaksi, eilen sain yhden kakkuohjeen joka on kuulemma maailman paras.
Kesäkurpitsakakku
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1,5 dl oliiviöljyä
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 hyppysellistä suolaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa( noin 500g)
Vuoan voiteluun oliiviöljyä ja korppujauhoja
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Vaahdota munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoittaen. Lisää viimeisenä raastettu kesäkurpitsa ja sekoita.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti