PRÖYSTÄILYÄ

 Siis, en kirjoitakkaan pröystäilystä vaan röystäilystä ettei kukaan sano, että kylämme pröystäilee, taivas röyhtäilee taukoamatta, on siis pakko tuoda asia julki.


















Täytyy ihan muistella menneitä koska viimeksi ei ole satanut lunta, kyllä vähän aamuisin naurattaa kun avaa oven, lunta on tullut lisää, lisää joka yö, päivä, aamu, iltapäivä, apua. Ilman naapurin apua en pääsisi mihinkään, en koskaan, kun en pääse nytkään aina kun haluan, kiitos naapuri.

















Vai niin, joo, jäi syksyllä kesäpöytä ulos, siinä se nyt vapisee heiveröisillä jaloilla, onneksi lumi tukee pöytää joka puolelta.


















Terveiset muuten omenatarhalta joka muuttuu ihan näinä päivinä, metsäjänis, kani ja rusakko farmiksi, ennen on aita riittänyt ja portti mutta nyt näet missä mennään, mitähän ne syö muuta kuin omenapuita, ne on hauskasia eläimiä kunnei vaan isommat kulkijat pitäisi farmia lounaspaikkana, tarkkailen tilannetta.

















Käytävät ovat mainioita ja turvallisa, jos et kaadu ihan nokallesi vaan sivulle voit tehdä samalla lumienkeleitä, sehän tässä tarkoitus on.

Lunta on nyt niin että voisi jo julkaista Heli Laaksosen Talvi runon, mutta kun blogi on tarkoitettu koko perheelle en sitä julkaise, on liian väkivaltainen, katso netistä.

Siis röystäillään kaikki ja kehutaan kaikille kuinka meillä on eniten ja valkoisinta lunta koko maassa, kehoita tulemaan myös talvilomalle kyläämme, Puukarin pysäkki varmasti suo jos löytyy hilloo. Lunta saa myös nyt matkamuistona, ihan vaikka peräkärryllisen, eikä maksa maltaita. 

Tule lomalle kyläämme!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

EI SAA ELVYTTÄÄ!

ITSESTÄÄNSELVYYS

OVI

USKOMATONTA!!!

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN

PIKKUJOULUT KUVINA

TUURILLA

PULKKA KIISI