ITSESTÄÄNSELVYYS

 Tänään 11.10.2021, ajelin tuossa, sinne, tänne, tuli mieleen yksi juttu Nessebar nimisestä kylästä jossa nuori opas suoritti päättökoetta oppaan virkaan, seisoimme keskusaukiolla ja nuori opas oli kääntyneenä meihin päin opetetusti  ja kertoi kuinka hänen takanaan  on Aleksanteri Suuren suuremmoinen patsas ehkä 400- luvulta, kääntyessään hän huomasi ettei patsasta ollutkaan, rauhallisesti kertoi patsaan olevan varmaankin konservoitavana, hän läpäisi kokeen, vähän kyllä huvitti kun tiesin kun joku oli kertonut aiemmin  suuremmoisesta patsaasta joka kuitenkin oli tuhottu jo tuhat vuotta sitten.

Eli, aina itsestäänselvyytenä pitämiämme asioita ei ehkä enää olekkaan kun olemme suhtautuneet niihin välinpitämättömästi on ne ovat muuten hävinneet ja kun huomaamme jonkun asian puuttuvan elämästämme voivottelemme ja kyynelehdimme runsaasti, kuten minä, itsesäälin kauneinta kukkaa on ylläpidetty.

Nyt on kuitenkin ilon päivä, sillä tänään tsasounaan on palautettu sähköt, emme voi enää palata niin sanotusti normaaliin nuokkuvaan tilaan vaan tehkäämme kylän tsasounan  ja Herran edelläkävijän Johannes Kastajan  muistoa kunnioittaen uusi polku Herran tulla. Yksityinen henkilö vastaa jatkossa sähkölaskuista, mutta tarvitsee tukea rahallisesti laskuihin, palatataan myöhemmin asiaan. Lämpöpatterit ei toimi ja ne poistetaan ja korvataan nykyaikaisemmilla varaavilla pattereilla. koska jo ehkä tällä viikolla savupiippu korjataan ja lämmintä tulee vain uunin kautta.

ILOITKAAMME!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN