KESÄKURPITSAAAAAAAAAA

 Kesäkurpitsaa on syöty aamiaiseksi, lounaaksi, kahvin kera, iltapalaksi, eilen sain yhden kakkuohjeen joka on kuulemma maailman paras.



Uutena tänä vuonna on keltainen malli, kurpitsoita ei voi päästää kasvamaan isoiksi sillä silloin kuori kovettuu, pienet voi käyttää kuorineen.

Tässä kakkuohje, oljy voi olla mitä vain, oliiviöljy kuitenkin sopivin leivontaan, voi ei käy.

Kesäkurpitsakakku

3 kananmunaa

2 dl sokeria

1,5 dl oliiviöljyä 

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl ruokasoodaa

1 tl kanelia

1 tl kardemummaa

2 hyppysellistä suolaa

1 keskikokoinen kesäkurpitsa( noin 500g)

Vuoan voiteluun oliiviöljyä ja korppujauhoja 

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Vaahdota munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoittaen. Lisää viimeisenä raastettu kesäkurpitsa ja sekoita.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.

KUTSU VIERAITA TAI TUTTUJA JA TARJOILE KURPITSAA KAHVIN KERA!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

EI SAA ELVYTTÄÄ!

ITSESTÄÄNSELVYYS

OVI

USKOMATONTA!!!

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN

PIKKUJOULUT KUVINA

TUURILLA

PULKKA KIISI