TUPAILTA-ILTAPÄIVÄÄ VIETETTIIN

 Varustin kelkkani asiakirjasalkulla ja lähdin tupailtaan, voi ihme kuinka mäkinen Rasimäki on, matka kesti ja kesti, onhan Kosusille ainakin 200 metriä, tupa oli lämmin ja kyläläisiäkin kokoontui runsaasti, puhe pulisi, pärisi, niin ettei tahtonut kuulla mitään.


Kahvia juotiin oikein kupeista ja monenmoista tarjottavaa oli, on juhlaa kun saa jonkun muun tekemiä leivonnaisia.


Täytyy mainita erikseen kun böndeä pidetään paikkana johon kaikki uutuudet rantautuu vasta uudenkuun jälkeen, eikö mitä, ihan uusinta uutta on nähty villapaita joten Rasimäen kylä kulkee tasatahtia suurien metropolien kanssa.Rahakirstun vartijana ja varallisuuden kerääjänä oli mukanani myös jäsenmaksu kuittivihko, mukavasti tuli jo jäsenmaksuja, maksun 10€ voi maksaa aina kun tapaamme, jäsenmaksu on nyt henkilökohtainen, mutta ei koske alle 18 vuotiaita.

Puhe pulppuili myös tulevassa ja talvipäivää vietään 4.3, tapahtumapaikka on erakkolaa vastapäätä oleva pelto johon vapaaehtoiset tekevät lumikourun etukäteen ja sitten seuraa tiukka laskettlu kilpailu, nopein palkitaan, lisäksi on tarjolla makkaranpaistoa ja kuumaa mehua, päivä alkaa klo 12.

Maaliskuun tupailta-iltapäivä jäi vielä avoimeksi, toivottiin että kellonaika olisi aina päivällä, illat varattu  oman tiensä kulkijoille kuten susille, moni ei halua kulkea pimeässä, joten kokoonnumme päivisin ja yleeensä viikonloppuisin niin moni työssäkäyväkin pääsee mukaan.

Ukkojen praasniekka on 24.4 klo 9 alkaen, välillä ruokatauko, kokoonnumme Timon pajalle ja taomme puukkoja.

Kokkosärkälle tehdään kimppakyydillä kävelytapahtuma 18.5 klo 12, päivä on Helatorstai, omat eväät pitää olla mukana.

Pelastuspäivä voi olla toukokuussa jos opettajille sopii, opettelemme ensiaputaitoja Tulehmolla, Sari ilmoittelee lähempänä onnistuuko päivä toukokuussa.

Toukokuussa pitää saada uudet postilaatikot paikoilleen, joten mieti voitko olla apuna, ja postilaatikon saajan talosta olisi hyvä olla joku apuna.


Isäntäväki oli luvannut myös tutustumisen navettaan ja loppupuolella huomasin kun väki väheni, niin kysäisin,- mihin menivät ?,- navettaa katsomaan, katsoin ikkunasta ulos ja näin selkeästi vanhan navetan päädyn, sisällä kyläläiset lähtivät kuitenkin perähuoneeseen päin, piti ihan uteliaisuudesta lähteä myös katsomaan onko talon päätyyn rakennttu kolmas navetta, ihan vähän nauratti, nimittäin yhdessä huoneessa on ympärivuorokautinen lehmälive lähetys, kahden kuvaruudun ja monen kameran kautta voi tarkkailla mitä navetassa tapahtuu, selkis, eihän sinne nyt kuka tahansa voi mennä turisteilemaan.

Oli mukava iltapäivä, kiitos isäntäväelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

EI SAA ELVYTTÄÄ!

ITSESTÄÄNSELVYYS

OVI

USKOMATONTA!!!

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN

PIKKUJOULUT KUVINA

PULKKA KIISI

TUURILLA