ENNAKKOTIEDOTE

 Lapsuudessani oli tärkein hoitokeino jos oli luunmurtumia, haavoja, päänsärkyä, infulenssaa, alakuloa, hysteriaa, korvasärkyä, hammassärkyä, sydämen tykytyksiä, ja lapsilla varsinkin yleistä velttoilua, kamertitipat joita äiti haki lääkekaapista ja antoi mummon ohjeiden mukaan.


Kamfertitipat tiputettiin sokeripalaan ja imeksittiin, maku ja haju oli ihan kauhea, äitini kertoman mukaan jo ennen sokeripalan laittamista suuhun tapahtui monia ihmeparantumisia, olen säilyttänyt varmuuden vuoksi pullon, hätätapauksia varten ja yleisen velttouden poistamiseksi, jos nyt sattuisi niin käymään.
Maailma on muuttunut ja lääketiede sekä parannuskeinot ovat lisääntyneet, mutta myös ihmisen omaaloitteisuus on kärsinyt kun ensin totuttiin hyvään, mutta nyt esim. paikkaa itse hampaasi, kun ei ole enää paikkaajia, nyt on ryhdistädyttävä ja kaikkien pitää osata alkeet ensiavun antamiseksi, auttamiseksi toisiamme, siksi kyläyhdistys järjestää:

ENNAKKOTIEDOITE JOTTA OSAAT VARATA PÄIVÄN KANSSAMME, KAUEMPAAKIN KANNAATTAA TULLA!


Hätäensiapu- ja pelastupäivä on sovittu pidettäväksi Tulehmolla lauantaina 6.5.2023 kello 11.00-15.00. 
Kumpaakin aihetta on tarkoitus käydä 2 tuntia. Pelastus käydään pelkästään teoriassa, ei ole tarkoitus lähteä maastoon eksymään.

ASIAAN PALATAAN LÄHEMPÄNÄ!
kahvi ja pullatarjoiluakin saattaa olla.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

EI SAA ELVYTTÄÄ!

ITSESTÄÄNSELVYYS

OVI

USKOMATONTA!!!

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN

PIKKUJOULUT KUVINA

PULKKA KIISI

TUURILLA