HUUTOKAUPAN JÄNNITYS

 Eivät sitten kuitenkaan myyneet minua kun annoin häpeällisesti makkaroiden loppua, yritin ehdottaa jospa leikkaisin makkarat kolmeen osaan ja ruuttaisin runsaasti sinappia niin kukaan ei huomaisi, ehdotukseni ei saanut kannatusta.Tässä se on kylmyyttä hohkaava makkaragrilli joka olisi voinut olla täynnä poksahtelevia makkaroita, ehkä tästä nyt toivutaan.

Edellispäivänä kävimme Timon kanssa laittamassa telttakatoksen ja pöydät, grillin ja muut vempaimet paikoilleen.
Oli leppoisa olo kun tavarat oli aseteltu, oli aikaa kuulumisien vaihtoon, telttakatos oli ehdoton sillä pari rankkaa vesikuuroa osui kohdalle, mutta eivät kuitenkaan eivät haitanneet kahvilan tuotteiden myyntiä.Kuva edellispäivältä, kaikki tavarat eivät ole vielä esillä, vähän harmitti kun olisin halunnut huutaa leipälapiot, mutta makkaranmyynti sujui niin kiivaasti ettei voinut lähteä huutamaan, toivottavasti lapiot meni käyttöön eikä koristeiksi, toinen oli tosi mahtava, leveä, yhdestä puusta tehty. Paljon oli raudasta väännettyjä, maalattuja esineitä, mitä ne olivat, ei harmainta aavistustakaan, niitä vaan huudettiin tasaisena virtana.
Kuten kuvasta näkyy aurinko paistoi mukavasti, kahvilan talkoolaisilla oli kaikilla maskit ja hanskat, lutrata sai desinfiointi aineella niin paljon kuin halusi, olimme kaikki rokotettuja, mutta silti pitää olla varovaisia, aika vähän näkyi maskeja ostajilla, seisoskelivat kyllä harvakseltaan, piha oli täynnä, varmaan yli sata henkeä, autotkin mahtuivat jonnekin. Kahvilan tuotto oli yli 700 euroa, mutta kun kulut otettiin pois oli puhdas tulos 686,10, hyvä tulos, lisäksi myimme kolme Kylä paikka kirjaa jonka hinta on 15€ ja talkoolaisille 10€.
Yllä olevissa kuvissa on myytäviä, lähes kaikki meni, muovilaatikoiden näkömättömyydessä oli piirakoita munavoilla ja kinkku+juusto sämpylöitä, Leivoin lisäksi viidellä letitetyn pitkon joka jäi keskeltä nitsakaksi, mutta saimme sen lahjoitettua pois,  mukana oli myös gluteenitonta joita myös myytiin, maidotonta oli sekä laktoositonta, maito loppui kesken vaikka Pekka toi kotoa lisää, kun tässä vanhenee, muistin vasta kun maito oli loppu, että kun maito oli täysmaitoa olisi voinut jatkaa puolet vedellä, no hyvin meni mustananakin kahvikulta.

Kiitos talkoolaisille, mukana kuvioissa oli Satu, Sari, Pekka, Timo, Pirkko T, Pirkko R, Marita, Sirpa Liisa ja Stefanos.

PS. 

Kaikki ei lopukkaan siihen kun vieras lähtee, on hillitöntä tiskausta ym.

Uskomaton määrä tarvitaan säilytysastioita ulkotiloissa jotta kaikki on turvassa ötököilta ja ne on sitten tiskattava, kuivatettava, huh.


Kyläyhdistys kierrättää kaiken minkä voi, muovit menossa huuhteluun ja kuivaukseen ennen vientiä kierrätykseen, myös biojätteet kompostoidaan, vielä oli vähän hakusessa mitä bioastiaan kuuluu, seka jätteeseen jäi mukit ym. jotka lähti polttoon, ei kotiin vaan ihan isoon laitokseen.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN