JOKI ILTAA VIETETTIIN

 Siis aivan uskomaton kaunis ilma siivitti joki iltaamme 27.8.2021, hyvissä ajoin eli jo edellispäivänä piti hoitaa pottujen keittoa ja sitten aamuvarhain oli perunateatteri, oli sooloesitys .Tältä se tosissaan näytti, eli ihan helposti ei helposti nautittava ruoka synny.

Tässä eri työ vaiheet, hyvää, kasvisversio oli myös syötävää, tarjolla oli myös pannukahvia  Sirpan paistaman omenapiirakan ja Sadun pullien kera, pullat pelastin huutokaupan kahvilasta.
Pallovalaisimet olivat perinteiset, Marita oli vain mennyt ja pessyt ikkunat joten palloissa olevat valot näkyivät vasta myöhään , pitäisi varmaan ovi lukita, joskin auringollakin oli osuutensa, sillä ilma oli toistamisen arvoinen, kaunista.

Kun alkuvalmistelut oli tehty oli hetki aikaa tarkkailla luontoa, istua Tulehmon penkillä nauttien auringosta, viereen pyrähti susi, tai oikeastaan sudenkorento jollaista en ole aikoihin nähnyt.
Joki, iltamme teema juoksi vuolaana kohisten, mukavan näköistä, rauhoittavaa.Ja mitäpä polulla, jotain uusia sieniä.

Yrttimaamme oli myös vallannut sienet, en tunnistanut joten en lisääyt niitä pyttipannuun, ovat tietysti ihan huippukalliita sieniä joita kasvaa vain Tulehmolla, näpit irti!

Voittajan on helppo hymyillä, sillä lähes kaikki arpajaisten voitot menivät samaan perheeseen, loput myymättömät arvat jaettiin ilmaiseksi jotta kaikki palkinnot saatiin jaettua.Hernekilpailu oli mukava kaikille sopiva, nyt oli sopiva hetki vetäistä herneitä nenäänsä, piti vain hiekkaiselta pinnalta kerätä pyykkihenkilöillä herneitä kuppiin, helppoa, jaa a, Sari voitti 61 herneellä, aikaa kaikilla oli 2 minuuttia, voiton oli Pirkko ostanut , mitäpä muuta kuin purkillinen hernekeittoa,. Kiitos Pirkko peli ideasta, tätä pelataan toistekkin.Ilta alkoi jo hämärtyä ja vihdoin näkyi lappujemme välkkeessä Maritan ja Sirpan tiskaus, sillä käytämme aina kestävän elämän astioita ruokailussa, kiitos kaikille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN