MUISTUTUKSIA

 Muistutus numero 1
Älä ole lahnake, tule vuosikokoukseen vaikuttamaan kylän asioihin, tässä syyskokouksessa on uusien jäsenten valinta hallitukseen erovuoroisten tilalle, voit ehdottaa uusia, jopa itseäsi työskentelemään kylän hyväksi.

Kokous on 14.11.2021 klo 12. Tulehmolla.


Muistutus numero 2


Välittömästi vuosikokouksen jälkeen on puuroilua, puuro tehdään Karilan maatilan kokonaisesta vehnän jyvistä hauduttamalla, annoksen päälle tulee Liisan keittämää rusinasoppaa ja vielä bonuksena pannukahvit ja lonkaa eli pullapitkoa.


Muistutus numero 3
Sunnuntaina 31.10.2021  pitää olla kellot siirtää taaksepäin tunnin, eli palataan talviaikaan ja kellot siirretään muistisäännön mukaan lähimpään kesään, kylässämme kesä oli hehkuvan kuuma, satoisa, sitä voi lämmöllä muistella odottaessamme lunta ja pakkasia.


Muistutus numero 4

Tänään aamulla kun avasin ulko-oven minua odotti kassi, ei leimuava vaan lemuava, vähän huvitti kun katsoin kassiin, siellä oli kirje ja sen mukaan fraktaalikaaleja?????, olen kyllä nähnyt kaupassa noita, mutta en ole niitä käyttänyt ja fraktaali, piti netistä katsoa, sana merkitsee -murtunutta ja kaalinimikkeenä Romanesco, aina oppii uutta.

Kirjeessä oli kiitos kuluneesta kesästä, kirjoittaja oli eräs Omavaraopiston opiskelija, haluan jakaa kiitoksen kaikille kyläläisille, sillä olen jo aika Boomer- vanhus, mutta aina kun näen nuoria työssä saan heistä energiaa ja jaksamista, oli mukava kun kanssamme oli opiskelijoita eri tilaisuuksissa, jatketaan samaan malliin ensi vuonna kun tulee taas uudet opiskelijat, ollaan kilttejä heille ja ammennetaan nuoruuden energiaa huomaamatta heistä.

Tänään siis on kaalia, on leivinuunin lämmitysvuoro ja ajatuksissa oli tehdä tavallisesta kaalista, paprikasta, valkosipulista ja punasella lapulla olevasta kasvisgrillimakkarasta paistosta, nyt vaihdankin kaalin fraktaalikaaliin, mahtavaa, kiitos.


Muistutus numero 5
Mehua on vielä noin 20 kanisteria 3litraa maksaa 12€, autoni sivuovi on auki, toimi itsenäisesti, rahalaatikossa ei ole vaihtorahaa joten varaa tasaraha.


Muistutus numero 6
Lehti ja kirjalainaus toiminta on loppunut Tulehmolla, lehdet ja kirjat on viety kierrätykseen, kirjoista piti repiä kannet pois, tuntui pahalta, kannet meni sekajätteisiin, lainaustoimintaa ei ollut enää pitkään aikaan ja linnut, myyrät ja metsähiiret ovat nyt ehkä lukeneinta joukkoa kylässämme niin historian kuin sisustuksenkin osalta, koppiin Timo teki oven ja nyt mietitään mitä koppiin laitetaan, sillä tyhjä tila on kauhistus. Miksi näin kävi johtunee siitä , että joka asialla pitäisi olla oma huoltaja, lainauspiste oli oman onnensa nojassa, jälleen oppia tuli.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

ITSESTÄÄNSELVYYS

OVI