TAPUTELTU ON

" Taputeltu" on tämän vuoden tapahtumat ja vierailut, on aika kiittää kaikkia kyläläisiä ja monien vierailuista kyläämme  paratiisimaisten maisemiemme äärelle.

ja kaikkia talkoolaisia, eritoten uudesta talkoomuodosta, yhteisestä Ortodoksisen seurakunnan, Valtimon Suojärvi seuran, ja kyläyhdistyksemme, kylän tsasounan ja Tulehmon alueiden raivaamisesta sekä Omavaraopiston opiskelijoiden mukanaolosta talkoissa.TÄÄ O SULLE!


Mutta, 

edessä on vielä yksi mukava juttu, on nimittäin vehnäpuuron ja rusinasopan päivä 

14.11. 2021, klo 12  

seuraavana päivänä alkaa joulun valmistautumisen aika, siksi pidämme puurojuhlat aloitusjuhlana ja rauhoitamme loppuvuoden.Puuro tehdään Karilan maatilan kokonaisista vehnänjyvistä hauduttamalla monta tuntia ja Liisa tekee puuron keralle rusinasoppaa ja jos kahvinkeittäjä on paikalla voi olla pannukahvia ja jos joku leipoo, voi olla pullaakin.

MUTTA,

Samana päivänä ennen puuroa ja soppaa on vuosikokous jossa valitaan uudet henkilöt vaihtovuorossa olevien tilalle, tule mukaan päättämään tai ole päättämättä, väkisin ketään ei valita mihinkään virkaan, mieti kuitenkin oletko valmis tekemään työtä hallituksessa tai ehdotatko ihan uutta -"mustaa hevosta"(mistähän tämäkin sanonta on tullut).Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervehdys Rasimäeltä

MITÄ TÄÄ ON???

JÄLLEEN KERRAN